Interieur. Renovatie. Totaalproject

Atmos is de toonaangevende partner op gebied van renovatie en interieurprojecten en dit voor privéwoningen, openbare gebouwen en handelszaken. Voor wie kwaliteit, exclusiviteit, service, en klantentevredenheid hoog in het vaandel draagt is Atmos de ideale partner.

Atmos specialiseert zich in het realiseren van exclusieve projecten. Ieder project vormt een nieuwe uitdaging waarbij de klant omringd wordt door de allerbeste vakmensen in eigen beheer.

We onderscheiden ons ook door na de creatie van uw totaalproject een betrouwbare partner te zijn voor het onderhoud en na-service van uw droomwoning.

Totaalrenovatie

Projecten worden aangepakt van A tot Z en uitgewerkt tot 1 uitgebalanceerd geheel van esthetiek en techniek.
We denken en dromen met u mee en we zorgen dat het voor elkaar komt.

Met de hoogste afwerking

Voor ons moet huis, appartement of kantoor uitstraling hebben. We onderscheiden ons met een unieke kijk op design & stijl. Geen enkel detail wordt overgeslagen. Zo maken we het verschil.

En minutieuze opvolging

We hebben onze diensten in eigen beheer. Van schrijnwerkerij, technieken en pleisterwerk tot meubelmakerij en staalwerk. Zo heeft u slechts 1 contactpersoon en kunnen we een volledige renovatie aanbieden binnen de afgesproken termijn en met de hoogste kwaliteit.

Recente Projecten

villa
apartementen

Contacteer ons

Bespreek uw project met onze interieurarchitecten, plan een bezoek aan ons atelier of bezoek onze showroom.