Onze aanpak

De totaalaanpak van Atmos betekent de architecturale ontwikkeling, productie en uitvoering van uw project. Wij begeleiden u van A tot Z.

1. We Think

plan

Samen met de bouwheer neemt Atmos de tijd om vorm te geven aan het project door samen ideeën uit te wisselen en visies naast elkaar te leggen. Uit dit overleg groeit een totaalconcept waarin de harmonie tussen vorm, materiaal en detaillering centraal staat.

2. We Draw

plan

Onze architecten – designers zijn meester in het ontwerpen van unieke projecten met een natuurlijke klasse en een warm interieur.

Veel aandacht wordt besteed aan de nodige detailleringen van het ontwerp. Vanaf het beginstadium worden architectuur en inrichting duidelijk op elkaar afgestemd om zo tot een harmonieus geheel als resultaat te komen.

3. We Create

plan

Hier krijgen de totaalontwerpen hun plaats in de realiteit. Atmos staat in voor de volledige opvolging van ontwerp door eigen of externe architecten – productie – coördinatie en uitvoering.
Deze complete service garandeert een zorgeloze uitwerking van uw totaalproject waarin de bouwheer slechts met één contactpersoon hoeft te communiceren.

4. We Deliver

plan

Het eindresultaat van onze creativiteit en ruimtelijk denken is steeds een totaalproject waarin vormgeving en visie weerspiegeld worden. Onze concepten onderscheiden zich op gebied van architecturale meerwaarde.

Atmos onderscheidt zich door ook na de creatie van uw totaalproject een betrouwbare partner te zijn voor onderhoud en na-service.

Aangeboden diensten

Atmos is de toonaangevende partner voor uw totaalprojecten privé / professioneel op gebied van renovatie- en interieurprojecten.

Binnenschrijnwerk
Keukeninrichting
Badkamerinrichting
Slaapkamerinrichting
Technieken
Gyproc
Pleisterwerken
Schilder – Decoratiewerken
Vloerbekleding
Restauratie parketvloer
Verlichting
Dressing
Maatkasten
Buitenschrijnwerk
Aanbouw
Zandstralen

Onze Visie

Wij zijn enkel tevreden met het beste. Géén middelmaat bij ons. Wél opperste kwaliteit door het gebruik van topmaterialen, de hoogste afwerkingsgraad en het beste design. Daarbij zoeken we steeds naar de optimale mix van techniek en esthetiek.

Wij geloven dat de beste projecten het resultaat zijn van een goede samenwerking. Daarom hechten we veel belang aan een model waar de klant, de aannemer en de architect op elkaar inspelen en tot een superieur kunnen resultaat komen. Aarzel daarom niet om onze medewerkers aan te spreken. Onze topprojecten beginnen bij u.

We zetten in op een integrale aanpak. Projecten worden bij ons van A tot Z begeleid en uitgewerkt door een team van meer dan 50 man sterk. Omdat alles in eigen beheer gebeurd kunnen we deadlines en budget respecteren. Een ander voordeel is dat de opvolging op zijn vlotst verloopt en dat u als klant slechts één aanspreekpunt hebt die de rest van een goed geoliede machine in een vingerknip aan het werk zet of bijstuurt waar nodig.

Onze Geschiedenis

Atmos is actief sinds 2006 en groeide sindsdien uit tot een een bedrijf met meer dan 50 werknemers.

Vandaag is het specialist in totaalprojecten en interieur. In de loop van de jaren werden steeds meer diensten in eigen beheer genomen. Door deze groei verhuisde Atmos in 2018 van Hofstade naar Erpe Mere, waar zowel het atelier als de kantoren gevestigd zijn. Hierdoor zitten alle verschillende expertises vanaf nu onder hetzelfde dak.

Bespreek uw project met onze interieurarchitecten, plan een bezoek aan ons atelier of bezoek onze showroom.